Vergaderen, presenteren, lunch, diner of borrel

Het statige 17e-eeuwse pand van kunstadviseur Paul van Esch is een oase van rust in het centrum van Amsterdam. Omringd door kunst en design vergadert u in een ruimte die van alle gemakken is voorzien. De vergaderruimte van Art Dealer’s House biedt plaats aan maximaal 16-18 personen. De tafel is op maat gemaakt en voorzien van elektriciteitspunten. De comfortabele Little Tulip-stoelen zijn van het Nederlandse Artifort, ontworpen door Pierre Paulin.

Met de (wisselende) kunstwerken en de meubels van onder andere Le Corbusier, Frank Lloyd Wright en Jean-Michel Frank biedt de salon, die in het verlengde van de vergaderruimte ligt, een ideale break-outruimte of comfortabele plek om te pauzeren.

Als u Art Dealer’s House huurt om te vergaderen kunt u voor de lunch, het diner of de borrel gebruik maken van onze gezellige keuken die van alle gemakken is voorzien. Uiteraard kunt u de keuken ook als break-outruimte gebruiken.

Wilt u een privé diner, lunch of borrel organiseren zonder te vergaderen? Ook dat is mogelijk! Door ons brede netwerk aan cateraars kunnen wij (bijna) alles voor u regelen. Art Dealer’s House heeft een eigen wijnkelder waar u de wijnen voor uw gasten uit kunt selecteren.

Faciliteiten:

Elektriciteitsmodules in de tafel
Wifi
Flipover, stiften, papier
LCD scherm
Klikker/presenter
Sonos audio
Lunch/diner/borrel in aparte ruimte
Coffee corner
La Cornue-fornuis
Patio

De catering kan op uw wensen aangepast worden. Neemt u hiervoor contact met ons op.